De droge jachthaven, uw thuishaven? Wie zijn wij

Door wie?

De Droge Jachthaven is één van de bedrijven van watersport- en internet ondernemer Stian Duijvelaar. Stian Duijvelaar kent u o.a. van Vanclaes boottrailers, Groene Hart sloepverhuur en de vele internetwinkels die bij Duijvelaar E-commerce horen. De Droge Jachthaven wordt volledig gerund door havenmeester Menno Haberer. U kunt bij Menno terecht voor ligplaatsen, onderhoud, reparaties, verkoop van trailers en allerlei accessoires en natuurlijk voor een kopje koffie. De Droge Jachthaven is aangesloten bij de HISWA branche organisatie.

Wat is een droge jachthaven?

Het concept van De Droge Jachthaven is dat uw boot het gehele jaar op een trailer op de kant gestald staat in een eigen vaste box en u deze eenvoudig zelf, met behulp van onze automatische trailerhelling te water kunt laten. Middels uw digitale toegangssleutel heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot het haventerrein, de toiletten en de automatische trailerheling. Door het permanent stallen van uw boot op de kant bespaard u vele euro’s aan onderhoud en bent u veel flexibeler als u eens elders in Nederland of Europa het water op wilt. Tevens hoeft u nooit en te nimmer te slepen met uw boot van winter naar zomerligplaats en visa versa.


Partners

Sloep huren?

Kijk snel op deze website voor een heerlijk dagje varen op het water! Groene Hart Sloepverhuur bevindt zich op hetzelfde terrein als De Droge Jachthaven.

Contact

De Droge Jachthaven
T: 0172 431944
F: 084 7237107
Zinkweg 9
2401 MA Alphen aan den Rijn
info@dedrogejachthaven.nlde droge jachthaven facebook droge jachthaven flickr droge jachthaven twitter