VANCLAES RVS BOOTTRAILERS GOLD PARTNER


WIJ ZIJN GOLD BUSINESSPARTNER VAN DE REVOLUTIONAIRE VANCLAES BOOTTRAILERS

Het gedoe rondom boottrailers is nu eindelijk voorbij. Want bij Vanclaes draait n.l. alles om uw boot. Als trotse bootbezitter wilt u zorgeloos varen en ongestoord kunnen genieten van uw vrijheid op het water. Vanclaes begrijpt dat: de boottrailer mag nooit een obstakel maar moet juist een gemak voor u en uw boot zijn.

De Vanclaes boottrailer is gemaakt om de te waterlating, het vervoer of de stalling van bijvoorbeeld een zeilboot, sloep, speedboot, tender, reddingsboot, motorboot en RIB zo makkelijk mogelijk te maken. Innovatie betekent niet direct dat een product onbetaalbaar wordt. Naast alle functionele voordelen die een Vanclaes biedt is ook de prijs erg aantrekkelijk. Vanclaes bied namelijk twee lijnen boottrailers aan. Kies voor ultiem gebruikersgemak en een schitterend en functioneel design en de luxe van maatwerk middels de Vanclaes Customshop boottrailers. Of kies voor top kwaliteit voor de beste prijs met de Vanclaes Standard RVS boottrailers

De Vanclaes Customshop boottrailer op een rij:

Vanclaes Custom boottrailers
 • RVS Laadsysteem!
 • Volledig maatwerk gebouwd, nooit meer gevaarlijke situaties of bootschade als gevolg van een slechte pasvorm van uw boottrailer
 • Betaalbaar, Vanclaes hanteert standaard prijzen voor maatwerk oplossingen!
 • Ongeëvenaard gebruiksgemak dankzij geavanceerde technologie en intuïtieve bediening
 • Revolutionair laadsysteem voor een vlekkeloze in en uit het waterlating alle rollers of stempels kunnen overal staan.
 • Een boottrailer met eerste klas rijeigenschappen en uitzonderlijke wegligging
 • Creatief en eigentijds ontwerp, Vanclaes brengt kleur in de grijze massa!!!
 • Elegant en bovenal bijzonder praktisch en sterk loopbordes rondom
 • Geen lichtbalk meer afnemen, maar geïntegreerde waterdichte LED verlichting
 • Optioneel schijfremmen verkrijgbaar
 • 100% waterdichte, olie gevulde wiellagers bij ongeremde en schijfgeremde boottrailers

Door het maatwerk productieproces kan een Customshop Vanclaes boottrailer u verzekeren van hoogstaand comfort, maximale veiligheid en ongekend vaarplezier. De Vanclaes Customshop boottrailer combineert innovatieve technologie met optimaal gebruiksgemak waardoor u altijd gegarandeerd bent van de beste boottrailer die u voor uw boot kunt wensen. Dit alles tegen marktconforme prijzen met het besef dat een Vanclaes boottrailer u nooit in de steek laat. Wij als Vanclaes Gold partner kunnen voor u de intake en afstelling verzorgen zodat uw nieuwe trailer perfect onder uw boot komt te staan.

Vanclaes Standard RVS Boottrailer op een rij

Vanclaes Basic RVS boottrailers
 • Super sterk RVS chassis
 • Waterdichte LED verlichting
 • Geen lichtbalk die afgenomen hoeft te worden
 • Kras en streepvrije rollers
 • 100% waterdichte, olie gevulde wiellagers bij ongeremde en schijfgeremde boottrailers

Bent u opzoek naar de juiste boottrailer voor uw boot? Bel of kom langs voor meer informatie, uitleg of voor de aanschaf van een Vanclaes boottrailer. Tevens hebben wij altijd een ruime selectie van tweede hands boottrailers op voorraad en ruilen wij ook boottrailers in.

Tweedehands boottrailer?


Bent u opzoek naar een jong gebruikte (Vanclaes) boottrailer? Dan bent u via bij ons aan het goede adres. Voor de meest actuele status van het aanbod in occasions kunt u contact op nemen via: (0172) 431944 of via info@dedrogejachthaven.nl.

Boottrailer Servicepunt


Ook voor service en onderhoud aan uw (Vanclaes) boottrailer kunt u terecht bij De Droge Jachthaven. De Droge Jachthaven is specialist op het gebiedt van reparaties en onderhoud van alle merken boottrailers. Heeft u vragen of wilt u een onderhoud- of reparatieafspraak inplannen? Dat kan via: (0172) 431944 of via info@dedrogejachthaven.nl. Wij helpen u graag verder!

Boottrailer onderdelen


Op onze website www.boottrailershop.nl vind u vele onderdelen en accessoires specifiek voor boottrailers. Vandaag voor 14.00 uur besteld is doorgaans de volgende werkdag reeds in huis en wanneer u wilt afhalen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Indien zelf sleutelen geen optie is of u komt er niet meer uit om de trailer goed af te stellen onder de boot maak dan een afspraak zodat wij dit werk voor u uit handen kunnen nemen. Wij bieden werkzaamheden op uurbasis maar ook op aangenomen werk. Heeft u vragen of wilt u een onderhoud- of reparatieafspraak inplannen? Dat kan via: (0172) 431944 of via info@dedrogejachthaven.nl. Wij helpen u graag verder!

Vanclaes-banner-gold

Partners

Sloep huren?

Kijk snel op deze website voor een heerlijk dagje varen op het water! Groene Hart Sloepverhuur bevindt zich op hetzelfde terrein als De Droge Jachthaven.

Contact

De Droge Jachthaven
T: 0172 431944
F: 084 7237107
Zinkweg 9
2401 MA Alphen aan den Rijn
info@dedrogejachthaven.nlde droge jachthaven facebook droge jachthaven flickr droge jachthaven twitter